Oldalak

2011. június 15., szerda

Csirkemell zöldfüszeres morzsában

Ehhez a csirkéhez az ihletet Selectfood-tól kaptam, de egy picit én másképpen készítettem el. Abból dolgoztam, ami éppen itthon volt. 




Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemell
  • 1 gerezd fokhagyma
  • zöldfüszerek (nálam bazsalikom, kakukkfü, oregano)
  • morzsa (házi)
  • pici (oliva)olaj

A csirkemell szeleteket picit megsózzuk és fokhagymás olajjal (az áttört fokhagymát elkevertem kevés olajjal) megkenegetjük. A morzsát elkeverjük a szárított zöldfüszerekkel, majd a husit meghempergetjük benne. Sütöpapírral bélelt tepsibe teszem és 180 fokon 15 perc alatt megsütöm.

2 megjegyzés:

Köszönöm a hozzászólást!