Hozzávalók:
- cukkini
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- só
- bors
- zöldfüszerek (nálam: szárított oregano, bazsalikom, kakukkfü)
- olaj a sütéshez
A cukkiniket megpucoljuk, kisujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk.
Sózzuk, ha enged levet, felitatjuk. Panírozás elött bedörzsöljük a zöldfüszerekkel. Szokásos módon
bepanírozzuk és bö olajban kisütjük. End of story.
Hétvégén tuti csinálok! Úgy szeretem én is a fűszeres panírt. Rántott mozzarella bazsalikomos panírral, nyami!
VálaszTörlésNekem is van cukkinim, lehet én is sütök...Nagyon guszta!
VálaszTörlésGuszta. Klasszikus rántott cukkini. Ha viszont egy tényleg extrára vagy kíváncsi, látogasd meg a blogomon a tegnap készített töltött, rántott cukkinis bejegyzésemet: http://eshobbychef.blogspot.hu/2012/07/rantott-cukkini.html
VálaszTörlésSzuper ötlet, feldobja kissé a megszokottat! :)
VálaszTörlésNagyon szeretem a rántott cukkinit! Szuper ez a variáns is... :P
VálaszTörlésNagyon guszta! Bárcsak lenne kedvem panírozni, nem rajongok ezért a konyhai hadműveletért... Nem is eszek sok rántott husit :)
VálaszTörlés