Oldalak

2011. április 13., szerda

Csirkesali

Nagyjából 30 fok van. Ma egyedül ebédelek, így nem csaptam nagy hühót a fözés körül. Elmentem a boltba, vettem egy fél frissen sült grillcsirkét ( a portugálok a világ egyik legtöbb csirkét evö nemzete) és jégsalátát. A csirkemellet felkockáztam, a kenyeret  is, majd megpirítottam egy kis fokhagymás olajon, összeborítottam mindezt a salival, picit megborsoztam és bekebeleztem az egészet.

4 megjegyzés:

  1. Egyszerű és nagyszerű!
    Tényleg fincsi a csirkéjük.
    Én voltam igazi "csirkézőben"!!!
    Puszi:N.J.

    VálaszTörlés
  2. 1 pontot megérdemel Portugália a "csirkézőért"!
    Ez a javaslatom!!!!
    P.:A

    VálaszTörlés
  3. De jó Neked, hogy ott olyan jó idő van!! Jó ötlet a pirított kenyérkockával és salival tálalt grillcsirke! Ki fogom próbálni!

    VálaszTörlés
  4. Nem vagyok egy nagy salátaevö, nem gondoltam, hogy ennyire jól fogok lakni töle :)

    A pont már ott is van Portugáliának!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólást!