Tegnap sütöttem fincsi kókuszos csigákat és maradt kókuszos tojáshab. Természetesen nem akartam, hogy kárba vesszen, így habcsókok készültek belöle.
A megmaradt habhoz adtam 1 teáskanál kukoricakeményítöt és pár csepp ecetet. A sütöt feltekertem 200 fokra, majd amikor betettem a csókokat 150 fokra visszavettem. Pár perc alatt meg is sültek. A habcsókról részletesebb receptet itt olvashattok.
Nagyon guszta habcsókok és még kókuszosak is! Imádom őket.
VálaszTörlés@Mrita Köszi Rita, aranyos vagy!!
VálaszTörlésNe ebből szeretnék most 1-2 darabot mert nagyon guszta és kivagyok éhezve most az édességre. Olyan érdekes amikor sósat sütök, akkor folyik a nyálam az édességre, ha viszont valami édeset akkor meg ácsingózok a sósra.Ki érti ezt?:-)) Teljesen mint aki ebben a hónapban van!:-))
VálaszTörlés@Éva Én értem. Úgy ennék valami sósat!!!
VálaszTörlésFinom, finom:) Ebből gyártok majd egy pár tepsinyi adagot karácsony tájékán:)
VálaszTörlés@trollanyu Már én is a Karácsonyra edzek :)
VálaszTörlésPepper megtáltosodott.))
VálaszTörlés@Teakert Nyihaha!!
VálaszTörlésFinom:)
VálaszTörlésDe jó ötlet, a csigához nem írtam, de nagyon szeretem én is, anyukám gyakran készített gyerekkoromban.
VálaszTörlésÉn ugyan nem szeretek semmilyen habcsókot, de a családtagjaim igen, tehát lehet, hogy kipróbálom.
VálaszTörlésÉn inkább a változatos leveseidért járok hozzád. Köszönöm a sokféle leves ötletet.