Oldalak

2012. január 17., kedd

Rakott zöldbab újra

Ma rakott zöldbab volt az ebéd, így kihasználtam az alkalmat és újra lefényképeztem. A blogon az elsö receptjeim egyikeként szerepel ez az isteni étel, de a fényképe nem tetszik, így most lecseréltem erre:


Nem lettem profi fotós az egy év alatt, de sokat fényképeztem ételt, így valamivel ez a kép szebb lett szerintem. Azért emlékbe marad a régi kép is, csak a bejegyzés végére került. Ha még nem olvastátok ezt a receptet, amiben a bors íze dominál és a párom nagyon nagy kedvence, akkor kattintsatok erre a linkre: rakott zöldbab recept!

8 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta ! Érdekes még babot így rakottan nem csináltam, pedig kelkáposztát , savanyúkáposztát már igen de ez valahogy kimaradt pedig nagyon finom lehet! Zöldbabot eddig csak tudod /gondolom ismered/ azt a csőbensültet szoktam csinálni.

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is nagy kedvenc. Klassz a fotó. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretjük mi is:) A fotó tényleg nagyon szép lett:)

    VálaszTörlés
  4. A mi kedvencünk is, klassz lett a fotód.

    VálaszTörlés
  5. De szeretem! És milyen régen nem ettem! Jövő héten esküszöm veszek zöld hüvelyű babot és elkövetem ezt az ételt!!! Csodás! Most nyeltem egy nagyot... :o)))

    VálaszTörlés
  6. Mi is szeretjük. És már régen is volt.
    Nagyon guszta lett a Tiéd:)

    VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólást!