Nemrég vettem dijoni mustárt, elsösorban az üvege miatt, ugyanis szerelmes vagyok a kis üvegcsékbe, a mustárt azonban nem szeretem. Viszont fel kell használni és ez az egyetlen mód, ahogy hajlandó vagyok megenni. Páromnak nagyon ízlett és én is jóllaktam :)
Hozzávalók:
- 2 db csirkemell
- 2 ek. mustár
- 2 ek. méz
- só, bors
A mustárt elkeverjük a mézzel. A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, majd bekenegetjük a mustáros keverékkel. 10-15 percet állni hagyjuk. A sütöt 200 fokra elömelegítjük. Egy tálat picit kiolajozunk és elöször alufólia alatt sütjük a melleket, majd a sütés végén levesszük a fóliát.
A múlt héten Adél meglepett a "Tetszik a recepted" díjjal, amit a Pastel de nata sütim érdemelt ki.
Nagyon köszönöm a kedves meglepit!!
A mézes-mustáros csirke nálunk is nagy kedvenc. Jó recept. Az üveg miatt megvenni a mustárt... Hát igen, ilyesmiket én is elkövetek néha. :)))
VálaszTörlésJól néz ki az a csirkehús, hát én is szeretem az ilyen - olyan apró üvegecskéket.
VálaszTörlésNálam is ott sorakoznak az üvegcsék ;-)))
VálaszTörlésNagyon finom a mézes-mustáros csirkemell. Én is képes vagyok az üvegcse miatt megvenni.
VálaszTörlésNagyon guszta a husid biztos nagyon finom volt! Gratulálok a díjhoz!
VálaszTörlésNagyon jòl nèz ki ez a mustàros csirkemell!!
VálaszTörlésInfo : a barackos-diòs tortàd fènykèpe ès link a
recepthez ( a Clafoutis & Pie jàtèkra ) a kovetkezo weboldalra lett feltève:
http://italianwebcooking.blogspot.com/
Ugyanezen az oldalon lehet rà szavazni.
Az a recept nyer amelyik a legtobb szavazatot kapja!
Ciao!
Nagyon guszta, ráadásul én szeretem a dijonit, na persze a mustárt úgy általában. Meg a kis üvegeket is. :DDD
VálaszTörlésHú, megnyugodtam, akkor nemcsak Anyukám és én szenvedünk üvegcse gyüjtömániában :D
VálaszTörlésMost rögtön csinálom is,bár nem dijoni mustár van itthon. kösz az egyszerű, gyors receptet.
VálaszTörlés@marisz57 Remélem ízleni fog Marisz!!
VálaszTörlés