2012. január 16., hétfő

Kukoricapelyhes füszeres csirkemell, szezámmaggal

Még tavaly rátaláltam erre a nagyon lightos receptre, el is készítettem, meg is mutattam itt! Annyiban változtattam most rajta, hogy még szezámmag is került a bundába.


A receptet nem írom le mégegyszer, az elözö linken megtalálhatjátok. Az eltérés annyi, hogy a kukoricapehely közé kevertem szezámmagot. Ez ízlés szerint mehet bele, én 3-4 evökanállal adtam hozzá.


Ez az étel nagyon egészséges, hiszen semmilyen zsiradék nem szükséges az elkészítéséhez. A joghurtos pácból pedig egy keveset félreteszünk és máris lesz mártogatósunk vagy salátaöntetünk!!! Mi brokkolival ettük, amit sós vízben föztem meg és meg is borsoztam :)


Esso is nagy érdeklödést mutatott a csirke iránt! Vagy inkább a brokkolira fájt a foga?!

Tehát még egyszer, a recept itt található!


3 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki:)Biztos nagyon finom. (én is a csirkét választanám, mint Esso:)

    VálaszTörlés
  2. Juj, itt a cuki kép, amikor Esso megkívánja az ebédeteket....:-D Annyira kis aranyos!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta, finom lehet az a csirkemell így elkészítve! Ha nem figyelsz oda a kutyus lekapja a tányérról!

    VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...