2011. október 2., vasárnap

A világ legcsodálatosabb helye

Szerencsés vagyok, mert sokat utazom, gyönyörü helyeken járok, de a legszerencsésebb azért vagyok, mert a világ legszebb pontján születtem, ott van az otthonom.

A Balaton-felvidék, pontosabban a Tapolcai-medence. Ezek a képek a Szent György-hegyröl készültek.

És a végére a családi büszkeség, Apukám erön felüli munkájának gyümölcse, a Haláp-hegyen lévö szölönk és a kilátás (háttérben a Szent György-hegy, a Badacsony, a Gulács- és a Tóti-hegy).

Nem csoda, hogy Apu szeret itt dolgozni nap mint nap, még ha fárasztó is, hiszen csudaszép itt! Van minden, gyümölcsfák, zöldség és persze bor. Tegnap volt a piros szölö szüret, sajna most nélkülem... Pedig nagyon jó munkaerö vagyok :)

8 megjegyzés:

  1. IRIGYKEDEM, IRIGYKEDEM!! Tényleg gyönyörű hely. Én is lennék ilyen helyen, pedig a múlt héten egy hasonló helyen szüreten volt némi afférom egy mérges darázzsal, de megérte, mert gyönyörű hely volt az (Tabajd). Hajrá szüret! finom borokat kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Tudod, tényleg szerencsés vagy!!! Imádjuk a férjemmel a Balatont, a legnagyobb vágyunk ott egy pici nyaraló, ennél nagyobb álmunk nincs is!!
    Csodaszép fotókat tettél fel, Apukád igen jó erőben van, ha ekkora szőlőt művel és még amit nem láttunk! Remélem meggyógyultál, a kinder sütidet is meglestem és megkívántam rendesen!

    VálaszTörlés
  3. Valóban nagyon szép helyen születtél. Nagyon szépek a fotóid. Egyszer voltam Tapolcán, de nem ezt az oldalát láttam.Milyen nagyon jó hangulata van egy szüretnek, még gyerekként vettem részt megfigyelőként mert a gyerek csak lábatlankodik ilyen helyen. Emlékszem nagyon jó volt a hangulat.Sok munkája van apukádnak biztos a szőlőművelésével de a végén látja a munkája eredményét, amit még meg is tud kóstolni!:)

    VálaszTörlés
  4. Szerencsés vagy. Gyönyörű helyen születtél, s az is gyönyörű, ahol most laksz.

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom, az előttem szólóhoz, mindkét hely gyönyörű! Remélem már jól vagy.

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű hely:) Nagyon sok fantasztikus hely van a világon, de talán mindenkinek a szülőföldje a legszebb.

    VálaszTörlés
  7. Ez tényleg gyönyörű! :)))
    Tetszik az új blogruhád is. :)))

    VálaszTörlés
  8. Először is, csini a blogod! :-)

    A képek fantasztikusak, libabőrös lettem... Ez azt hiszem elég.

    VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...