2011. május 6., péntek

Juppiii!

Megérkezett a 25. rendszeres olvasóm, Benciga is! Ezúton köszönöm Neki, a tegnap csatlakozott olvasóimnak, Lindinek, Édes fogadalomnak, Gabinak, Kotalizának, Adélnak és természetesen az összes többi követömnek! Terveim szerint jövö héten beteljesítem az ígéretem és ellátogatok a helyi kutyamenhelyre és viszek egy kis finomságot az árva ebeknek! Köszönöm!


Esso és én

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok!

    Ölelés, pusszantás a kutyusoknak :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Édes fotó!
    Nekünk is volt Portugáliában egy hasonló kutyusunk, egy drótszőrű podengo portugues, akit az utcáról fogadtunk be. Ő is imádta a tengerpartot! :o)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Adél! Átadom a kutyusoknak!

    Szia Selectfood! Nagyon tetszenek a podengo kutyusok, irtó cukik! Eredetileg olyasmit szerettünk volna befogadni, csak beleestünk Essoba. Végülis picit hasonló, olyan kis bozontos ö is!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a 25-ikhez(egy hajszállal maradtam le róla)és simogasd meg helyettem is a kutyusokat.Nálunk az összes kutya és macska talált és befogadott.További olvasókat és sok jó receptet kívánok.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Kotaliza, Te is nagyban hozzájárultál, hogy minél hamarabb nyélbe tudjam ütni a dolgot! A kutyusokat pedig megsimogatom, szerintem egy darabot ott is hagyok a szívemböl...

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a 25-ikhez. Nekünk is volt kutyánk egy hatalmas szép dobermann, de már nem él. Jó, hogy vannak emberek, mint Te is, akik szívükön viselik a menhelyes kutyusok sorsát.

    VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...