2011. november 5., szombat

Kókuszos habcsók

Tegnap sütöttem fincsi kókuszos csigákat és maradt kókuszos tojáshab. Természetesen nem akartam, hogy kárba vesszen, így habcsókok készültek belöle.



A megmaradt habhoz adtam 1 teáskanál kukoricakeményítöt és pár csepp ecetet. A sütöt feltekertem 200 fokra, majd amikor betettem a csókokat 150 fokra visszavettem. Pár perc alatt meg is sültek. A habcsókról részletesebb receptet itt olvashattok.

11 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta habcsókok és még kókuszosak is! Imádom őket.

    VálaszTörlés
  2. Ne ebből szeretnék most 1-2 darabot mert nagyon guszta és kivagyok éhezve most az édességre. Olyan érdekes amikor sósat sütök, akkor folyik a nyálam az édességre, ha viszont valami édeset akkor meg ácsingózok a sósra.Ki érti ezt?:-)) Teljesen mint aki ebben a hónapban van!:-))

    VálaszTörlés
  3. @Éva Én értem. Úgy ennék valami sósat!!!

    VálaszTörlés
  4. Finom, finom:) Ebből gyártok majd egy pár tepsinyi adagot karácsony tájékán:)

    VálaszTörlés
  5. De jó ötlet, a csigához nem írtam, de nagyon szeretem én is, anyukám gyakran készített gyerekkoromban.

    VálaszTörlés
  6. Én ugyan nem szeretek semmilyen habcsókot, de a családtagjaim igen, tehát lehet, hogy kipróbálom.
    Én inkább a változatos leveseidért járok hozzád. Köszönöm a sokféle leves ötletet.

    VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...