2011. március 31., csütörtök

Egy jó szó

Nagyon nagy öröm ért ma. Megkaptam életem és blogocskám első kis díját Hobbycheftől. Ráadásul egy nagyon kedves játékról van szó, amit már biztosan minden blogger és bloggerina ismer. Az "Egy jó szó" szívecskéjét a következő blogtársaimnak küldöm és ezúton szeretném mindenkinek megköszönni, aki követőmmé, olvassómmá vált, ami igazán hihetetlen nagy öröm számomra :)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a "jó szót"! A jó szó Neked is jár, így fogadd tőlem szeretettel!
    Kívánom, hogy még sokat gyűjtsél be belőle! :)))))

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen. Szívesen viszonozom, de ez sajnos nem jelent neked pontot, mert a játékszabályok szerint csak egyszer lehet ugyanazon személynek "jó szó"-t kívánni. Ennek ellenére, én minden jót kívánok neked, s örülök, hogy a toplistámba jelentkeztél. Kár, hogy a többiek lusták 2-3 percet arra rászánni, hogy regisztráljanak, egy sok résztvevős listára nem csak a Google, de a kíváncsiskodók is jobban odafigyelnek.
    Mindenesetre sárga vagyok az irigységtől, hogy a napfényes Portugáliában élsz, én csak kétszer voltam ott, de nagyon élveztem (van egy oklevelem is arról, hogy Európa legnyugatibb csücskében jártam). Talán már nálunk is megjön lassan a szép idő, már nagyon várom.

    VálaszTörlés
  4. Pedig tényleg 2 perc volt az egész úgy, hogy a német nyelvtudásom eléggé megkopott, de így is egyértelmű volt minden. Amiben meg elakadtam, segítettél. Remélem azért majd beindul a toplista!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a hozzám intézett jó szavaidat, én is hoztam neked viszonzásul Egy jó szót, és továbbra is olvasom bejegyzéseidet.

    VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...