Ez egy szupergyors, szuperolcsó és szuperegyszerü recept!
Hozzávalók:
- friss vagy konzervgomba
- 1 konzerv hámozott paradicsom
- 1 kis fej hagyma
- fél konzerv sürített paradicsom
- só, bors, cukor
- bazsalikom, kakukkfü, rozmaring, oregano ízlés szerint
- egy kis víz
- olivaolaj
A hagymát egy kis olivaolajon megpiritjuk, majd hozzáadjuk a gombát és együtt fözzük tovább. Sózzuk, borsozzuk. Ha a gomba már majdnem kész, hozzáadjuk az apróra vágott és egy picit (kb. 3 tk.) megcukrozott hámozott paradicsomot. Ekkor mehet bele a többi füszer, ízlés szerint. Felforraljuk, majd adunk hozzá sürített paradicsomot és egy kis vizet, ha szükséges. Pár perc fözés és már készen is vagyunk. Tésztával tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése
Köszönöm a hozzászólást!